Februari, de maand van de liefde en een (veel te) vroege lente!
Ik laat jullie graag mee genieten van onze kleine gelukjes deze maand:

Hoera voor de liefde!

En alleen maar liefde voor dit vrolijke ventje! Hij komt gevaarlijk dicht bij de #terribletwo maar voorlopig genieten we nog volop van zijn schattige enthousiasme in alles wat hij doet!


Lunch

Dankzij Lijstjestijd ontmoet ik vaak nieuwe mensen en als ik geluk heb, is er zelfs een lunchke bij!

Reddende engel

Crisissituatie opgelost door Lola: een jengelende Pim en een zieke Susan werden door haar geëntertaind waardoor ik toch nog ongestoord het avondeten kon klaarmaken.


Vitaminebommetje

Dit vitaminebommetje konden we wel gebruiken om de ziektekiemen in huis te bestrijden! Dankzij mijn collega ontdekte ik trouwens deze pommelo’s: niet te zoet, niet te zuur en een heel klein beetje bitter!

Een geluk bij een ongeluk

Op onze school mogen de derde kleuterklassers geregeld al eens op bezoek in het eerste leerjaar om te wennen aan de klas en aan de juf. Doordat ik een zieke collega moest vervangen in het eerste leerjaar kon ik van héél dichtbij zo’n bezoekje meemaken. Susan schrok even toen ze mama voor de klas zag staan, maar vond het eigenlijk superleuk, oef! 🙂

Rollenspel

Rollenspel ten huize Vanillemeisjes… En zo doen die hakken van mij toch nog dienst, haha!

Uit bad

Pim en het bad… Het is een haat/liefde verhouding. De éne moment wil hij er niet in en de andere moment wil hij er niet uit… Zoals deze keer dus 🙂 Gelukkig duren die traantjes nooit lang… Kort maar wel krachtig!

Skateles

Susan kreeg vorige week skateles van haar grootste held, papa! Er is nog werk aan de winkel maar de eerste stapjes zijn gezet!

Tekendagboek

De hoogtepunten van februari volgens de kinderen: een verjaardagsfeestje, chillen in de zon en picknicken in de speeltuin !