Kijken jullie mee naar onze kleine gelukjes van mei?

Schoolfotograaf

De schoolfotograaf kwam vorige maand langs. Ik vind die foto’s meestal nogal geforceerd, maar de zussenfoto vind ik altijd wel leuk! En… dit jaar was het de laatste foto met z’n tweetjes want volgend jaar zal Pim er ook al bij staan!

De Bonte Fabriek verkoopt uit

Begin mei organiseerde ik mee De bonte Fabriek verkoopt uit en dat vond ik best wel spannend! Uiteindelijk werd het een supertof weekend en we kregen veel volk over de vloer. Hier zie je Evelyne en ik na de opkuis moe maar voldaan voor de ingang zitten 😉 Bedankt aan iedereen die eens langskwam!
Trouwens… achter de schermen werken we hard aan een volgend evenement. Hou alvast 2 en 3 november vrij en hier lees je al een tipje van de sluier 😉

Ztringz

Deze nieuwe rage is er eentje naar mijn hart: goedkoop, eenvoudig en het zorgt voor u-ren spelplezier! Bovendien maakt het geen lawaai en is het voor mij pure nostalgie 🙂

Schoentjes passen

Nieuwe schoenen in huis? Die worden altijd vakkundig gepast en goedgekeurd door onze kleinste telg 🙂 Zo ook deze vrolijke zomersneakers van Lola!

Lang weekend

Mede door het weer, waanden we ons dit weekend al even op vakantie. We maakten hier een mooie wandeling in Kemmel. Lola en Susan liepen heel de weg op kop en Pim zat veilig bij papa… smelt!

Hebben jouw kinderen ook zo’n papa die je hart doet smelten? Doe dan nog snel mee aan onze leuke win-actie voor vaderdag en wie weet kan jij hem een topcadeau geven!

Shotje zwembadwater

Dit weekend konden we genieten van tropische temperaturen! Gelukkig was er op weekend een zwembadje mee… Eigenlijk diende het om eendjes te vissen, maar Pim was niet te houden (en terecht!)