Zetelhangen

Na de chiro doet er niets meer deugd dan zetelhangen… En dan mogen hun favoriete spullen (lees: poppen en auto’s) niet ontbreken. Gelukkig vliegen ze nog op een deftig uur in bed en dan… is de zetel van mij!

Pyjamayoga aan huis

Nele kwam in de herfstvakantie een try-out geven van een sessie pyjamayoga. Het werd een gezellige ochtend met vriendinnen, koffie, yoga en pannenkoeken!

MART

Begin deze maand toverden we de Verbeke Foundation om in MART! Het was best spannend op voorhand… Maar alles is heel vlot verlopen en iedereen was enthousiast! Kon jij er niet bij zijn en ben je benieuwd hoe dat eruit zag? Bekijk dan hier de foto’s!

Fluofuif

Ook op school stond er deze maand een feestje op de planning: de fluofuif! Zo kondigen wij het begin van de fluoperiode aan en willen we alle kindjes aanmoedigen om zich zichtbaar te maken op straat. Er was een miss en mister Fluo verkiezing en de kinderen mochten hun plaatjes zelf kiezen… ambiance verzekerd!

Laatste keer kind & gezin

Na acht jaar spuitjes en controles bereikten we deze maand weer een mijlpaal: ons laatste bezoekje aan Kind & Gezin! Pim werd gewogen, gemeten en is helemaal goedgekeurd voor school!

Zingen met de Kapitein

Kapitein Winokio himself kwam enkele weken geleden Sinterklaasliedjes zingen bij Welp. Hij signeerde ook zijn mooie Sinterklaasboek voor ons en de Vanillemeisjes waren zichtbaar in de wolken 😉

Liv op bezoek

Vorig weekend ruilden we kindjes om al even Sinterklaas te vieren. Alle kleinkindjes van onze familie gingen logeren bij hun meter/peter. Dat wou zeggen dat onze drie koters elders hun schoentje mochten gaan zetten en dat ik dit vrolijk prinsesje (lees: Liv) op bezoek kreeg. Dat was lekker rustig, zo maar één kindje in huis! En… die kleine Liv sliep zomaar tot half 9!! Dat hebben wij hier in die acht jaar nog nooit meegemaakt!

Een dikke duim voor Pim

Dit weekend kwam de Sint bij oma langs! Pim was zichtbaar onder de indruk. Eerst kroop hij veilig bij mij op schoot, maar toen de Sint hem naar voren riep, luisterde hij toch gehoorzaam. Hij kreeg van de Sint niet alleen speculaas en mandarijn, maar ook een dikke duim!