Gentse feesten

Na het chirokamp konden we op de valreep nog naar de Gentse feesten. We volgden de raad van Liesellove op en gingen eerst langs het Zuidpark voor Gentopia, een echt kinderdorp vol leuke attracties. Daarna trokken we verder door het centrum van Gent om te proeven van de Gentse neuzen en te genieten van alle straattheater en optredens.

Koer Bonjour

Eindelijk heeft ook Temse een zomerbar! En wat voor één… Eéntje gezellig onder de bomen met streetfood en cocktails. En het leukste is dat zowel jong en oud er zich amuseert tot het donker wordt.

Liefde voor Vans

Deze week gingen we voor het hele gezin op schoenenjacht. Een kostelijk grap zo met vijf. Gelukkig heeft Pim genoeg aan sokjes dus da’s al ééntje minder. De smaken kwamen deze keer ook verrassend goed overeen. Lola wou schoenen zoals mama en zo zullen we voortaan matchen als we samen op pad gaan. Ook papa heeft Vans gekocht, de liefde voor Vans heeft ze dus duidelijk van geen vreemden 😉

Sint-Pietersburcht

Vorige week deden we een nieuwe speeltuinontdekking! Als je goed zoekt, vind je deze speeltuin in Puurs achter een fort… Je hebt er een reuze spinnenweb, een mega zandbak, een parcours tussen de bomen, … kortom alles wat Lola en Susan nodig hebben voor een middagje speelplezier. En wij? Wij konden met een gerust hart een terrasje doen, want de speeltuin is volledig afgesloten.

Twee handen op één buik

Ze zeggen dat Pim vooral op Lola lijkt en als ik naar babyfoto’s van Lola kijk, zie ik zeker gelijkenissen. Het enige verschil is de ogen… Die van Pim blijven voorlopig blauw. Alle baby’s worden met blauwe ogen geboren, maar bij Lola en Susan werd dat al vrij snel bruin/groen. Dat ik een zwak heb voor blauwe ogen, daar is Tom het levende bewijs van. Daarom droom ik ook van een zoontje met dezelfde blauwe ogen 😉 Zal mijn droom uitkomen? Tot hoe lang kan de kleur van de ogen eigenlijk veranderen?

Foodbox

Wij testen hier thuis al eens graag foodboxen. Ik vind het heel gemakkelijk want dan hoef ik me geen zorgen te maken over wat we gaan eten en hoe ik die boodschappen ga doen met de drie kinderen. Deze week testten we de foodbox van Weightwatchers. Een beetje gezond eten kan nooit geen kwaad en zo gaan die laatste zwangerschapskilootjes er misschien iets sneller af. Wie mij volgt op Instagram, zag alle gerechtjes passeren in mijn stories en we waren aangenaam verrast! We hebben deze week niet alleen lekker en gezond gegeten, maar ook nieuwe combinaties ontdekt en dat is altijd leuk.

Knokke

Gisteren trok ik met de meisjes een dagje naar Knokke. Wat we daar precies deden, vertel ik jullie later nog 😉