De laatste dagen van de vakantie

De laatste dagen van de vakantie bleven we vooral thuis en genoten we van de rust. Al was die rust soms ver te zoeken, zeker als er nog wat nichtjes en neefjes kwamen spelen 😉

Klasvoorbereidingen

Tussendoor moest mijn klas ook nog in orde gebracht worden… De meisjes nam ik mee naar school en Pim ging naar de oma’s en mocht al eens oefenen bij de onthaalmoeder. Ook ’s avonds werd er hier hard gewerkt… Ik sta dit jaar voor een extra uitdaging nu het m-decreet ook mijn klasje binnensijpelt. Een beetje achtergrondinfo kan nooit geen kwaad denk ik dan… Ondertussen heb ik er al een week opzitten met mijn nieuwe klas en het zijn stuk voor stuk schatjes!

Playmobil 

Susan kreeg dit leuke kampeerhuisje voor haar verjaardag en dat was een schot in de roos! De levensechte tafereeltjes zorgen voor uren speelplezier. Lola en Susan fantaseren erop los en Pim kijkt van op een afstandje toe.

Start to run

Ik moest redelijk lang wachten om het lopen weer op te pikken, maar twee weken geleden begon ik er terug aan. Dat ik onder nul begon, voelde ik al snel, maar pijn had ik gelukkig niet. Dus doe ik voorzichtig verder met start 2 run… Al zal de grootste uitdaging zijn om het te blijven volhouden…

Eerste schooldag

Een bijzondere eerste schooldag voor ons Lola, want zij mocht naar het eerste leerjaar! Als een echte grote meid wandelde ze met haar boekentas over de speelplaats. En de fiere mama liep achter haar aan om snel een foto te nemen 😉

Ladiesbrunch

Zondag sprak ik af met m’n vriendinnen voor een uitgebreide brunch. Iedereen deed z’n best om een lekker gerechtje mee te brengen. Het werd een supergezellige zonnige ochtend om je vingers bij af te likken. En… ze hadden ook nog een leuke verrassing voor Pim in petto:

Best gift ever

Het is ondertussen traditie dat we bij een geboorte een leuke fotokader cadeau krijgen. Ook Lola en Susan hebben eentje op hun slaapkamer. En deze zal zeker ook een mooi plaatsje krijgen bij Pim 😉

Maandag is van ons

Vanaf dit jaar zal ik 4/5 werken en ben ik op maandag thuis. Deze maandag konden we voor het eerst proeven van die vrije dag en dat was heerlijk! Natuurlijk stond er weer veel te veel op mijn todolijstje, maar op nummer 1 stond genieten met Pim en dat heb ik dan ook gedaan 😉

It’s a yay day

Sinds Lola naar het eerste leerjaar gaat, is het elke dag een feest! Laten we hopen dat dat zo blijft 😉 Ook Susan was enthousiast toen ik vroeg “wie heeft er zin om naar school te gaan? ” In de verte zie je haar vingertje 😉

Entertainment 

Dat Pim zich hier thuis nooit verveelt, is een understatement… Vanaf dat onze kleine man zijn ogen opent, staat er minstens één enthousiast meisje boven z’n park. Ik word oprecht gelukkig als ik zie hoe ze hun broer op handen dragen.