Balans

Ondertussen ben ik weer een maand aan het werk. Ik besliste om 4/5 te werken en die maandag thuis vind ik heerlijk! Al moet ik toegeven dat ik het evenwicht tussen schoolwerk, huishouden en hobby’s nog niet helemaal gevonden heb…

Ik heb het gevoel nog steeds veel te weinig tijd te hebben. Gelukkig zijn het vaak leuke dingen die mijn vrije tijd opslorpen, dus je zal me zeker niet horen klagen! Maar die volle agenda zorgt er wel voor dat ik mijn tijd zo efficiënt mogelijk moet invullen om alles te kunnen blijven combineren. Daarom wil ik mezelf deze maand wat helpen om de balans te vinden tussen gezin, werk en vrije tijd.

Weekmenu’s

Eén van die dingen die me kunnen helpen, zijn weekmenu’s. Door op voorhand na te denken over wat we gaan eten, zal ik minder tijd verliezen met boodschappen doen. Het zal ook voor meer rust in mijn hoofd zorgen, over dat eten hoef ik me de rest van de week geen zorgen meer te maken. Elke week zal ik mijn weekmenu met jullie delen op Instagram, wie weet hebben jullie er ook wat aan 😉

Je moet geen vernieuwende of ingewikkelde recepten verwachten. Het zullen eerder eenvoudige recepten worden die vooral heel snel klaar zijn! Zoals je zal zien, hebben wij het geluk dat we tweemaal per week bij de oma’s aan tafel kunnen schuiven. Dat zorgt er dus voor dat ik maar vijf gerechtjes moet verzinnen 😉

Printable

Lijkt zo’n weekmenu jou ook wel handig? Dan heb ik goed nieuws! Tom ontwierp voor mij dit mooie exemplaartje en jullie kunnen hem hier downloaden, printen, invullen en klaar! Mijn ingevulde versie van de eerste week zal vandaag of morgen op Instagram verschijnen.

Oproep

Voor mijn weekmenu’s ben ik nog op zoek naar leuke, snelle en kindvriendelijke receptjes. Wat eet jouw kroost het liefst? Laat het me weten en wie weet verschijnt jullie lievelingsgerechtje ook wel op onze weekmenu’s 😉