Het wordt stilaan tijd om te beginnen denken aan die babyuitzet. Maar omdat we al twee kinderen hebben, staan hier al heel wat babyspullen op zolder. Ondertussen zijn de meeste dingen bijna zes jaar oud en al twee maal gebruikt. Dringend tijd om daar eens grote kuis te houden. Zo weet ik tenminste goed wat we nodig hebben en vooral wat we niet nodig hebben. En dan komt het leukste gedeelte… De geboortelijst samenstellen!

Maar eerst wat ontspullen! Gelukkig heb ik me eerder al eens verdiept in de Konmari-methode en weet ik wel nog ongeveer hoe het moet. Op Pinterest vond ik dit handige schema om  mijn geheugen nog eens op te frissen:

Bron: www.makespace.com

Maart zal dus in het teken staan van opruimen en ontspullen. Ik zal proberen om voor elke dag van de maand iets weg te gooien. Natuurlijk gooi ik die 31 spullen niet écht weg. Misschien kan ik er iemand anders nog een plezier mee doen. Daarom zal ik ze schenken aan een goed doel: moeders voor moeders.

Voel jij het net als ik kriebelen om te ontspullen? Doe dan gezellig mee, zo starten we de lente niet alleen met een opgeruimd huis, maar ook met een opgeruimd hoofd!