Vandaag begint juni, de zomermaand bij uitstek!
Mijn voornemen van deze maand heeft alles te maken met dat zomergevoel. Ik wil samen met Pim 100 % genieten van die eerste zomermaand. En daarom zal ik proberen om met hem dagelijks een wandeling te maken.

Ik probeerde vorige week al eens voorzichtig met een kleine avondwandeling en dat viel jammer genoeg wat tegen. Ik had nog vrij veel last van de keizersnede waardoor we niet ver geraakt zijn. Het is natuurlijk niet de bedoeling om mezelf te forceren. Maar elke dag een frisse neus halen, moet wel lukken!

We hebben het geluk dat we vrij landelijk wonen en al snel in het groen zitten. Die gezonde buitenlucht  heeft zowel voor Pim als voor mij alleen maar voordelen. En als het even kan, neem ik ook de rest van mijn kroost mee voor de dagelijkse wandelingen!

Terugblik Goal #5

Vorige maand was er eentje om nooit te vergeten. Het einde van mijn zwangerschap en het begin van ons nieuwe leven met Pim. Omdat ik deze belangrijke maand wil koesteren, besloot ik een dagboek bij te houden. Niet te uitgebreid (het was al druk genoeg), maar gewoon één positieve gedachte per dag.
Hier een overzichtje:

1. Nonkels en tantes die de meisjes meenemen naar de speeltuin zodat ik kan rusten
2. Zien dat mijn klasje in goede handen is
3. Mijn mama die de strijk voor ons doet
4. Veel bewegingen in mijn buik voelen
5. De kinesist die mijn bekkenpijn verzacht
6. De eerste BBQ van het jaar, maar … de laatste met ons vier!
7. Tom die verse aardbeitjes voor mij meebrengt
8. Voor de laatste keer naar de gynaecoloog, de keizersnede werd gepland: 11 mei = D-day!
9. Na een slapeloze nacht een middagdutje kunnen doen
10. Mijn laatste douche met dikke buik
11. Pim voor het eerst in mijn armen sluiten
12. Zien hoe vertederd de zusjes zijn door hun broer
13. Eindelijk verlost worden van alle buisjes in mijn lijf
14. Moederdagcadeautjes ontvangen van de meisjes mét schattige versjes
15. Morgen mogen we eindelijk naar huis
16. Terug in mijn eigen bedje slapen
17. De grote zussen zijn superlief voor Pim
18. Pim slaapt ook thuis heel goed
19. Kind en gezin kwam langs en keurde Pim helemaal goed
20. Samen dutjes doen met Pim
21. Mijn eerste eitje ontbijtje
22. De meisjes in bed kunnen leggen zonder te veel pijn
23. Voor het eerst een mini-avondwandeling maken met ons vijf
24. Eindelijk terug op mijn buik kunnen slapen
25. Cava drinken met vriendinnen op ons terras
26. Leuke, gepersonaliseerde cadeautjes krijgen voor Pim
27. Onze eerste daguitstap met z’n vijven
28. De laatste dag genieten dat Tom thuis is
29. Voor het eerst boodschappen doen met Pim: hij was superflink en het regende complimentjes over mijn knappe zoon
30. Met Pim op klasbezoek gaan
31. De meisjes die bloemen plukken voor hun broer