Een nieuw jaar, een nieuwe maandrubriek!
Ik was de “Full House” wat beu… En na 41 edities was het tijd voor iets nieuws… Een eenvoudige maar duidelijke titel.

Geen wereldschokkende of vernieuwende dingen in deze rubriek. Gewoon de dagdagelijkse dingen die ons gezin bezig houden. Kleine gelukskes die ik me nog lang wil herinneren.

’t Ster is van ons

Als we in de winter, op een koude zaterdagochtend, naar ’t Ster fietsen, lijkt het net of we de eerste zijn. Buiten enkele moedige joggers is er nog niet veel leven te bespeuren. Onze kinderen vinden dat heerlijk, want dan hebben ze de speeltuin helemaal voor zich alleen!

Pim gaat naar school

Deze maand ging Pim voor het eerst naar school! We bouwden rustig op met halve dagen, omdat hij nog zo genoot van zijn dutjes. Ondertussen gaat hij al volledige dagen en doet hij enkel een dutje op woensdag en in het weekend. De eerste week had hij wel eens last van een ongelukje, maar ook dat gaat steeds beter.

Luilekkere woensdagmiddag

Omdat Pim z’n rust nodig heeft, houden we die woensdagmiddagen bewust heel kalm. Gezellig samen kleuren bijvoorbeeld… heerlijk!

Haar eerste breiwerk

Lola leerde een tijdje geleden breien. Oma Miek leerde haar de kneepjes van het vak en elke week breiden ze samen enkele rijen… (zelfs mama hielp een heel klein beetje 😉 ) En buiten dat éne gaatje is die kokersjaal best goed gelukt, niet?

Echte chirobenen

Een moe maar tevreden snoetje, dat zien wij graag op zondagavond! En de vuile chirobenen nemen we er met plezier bij: schrobben in de douche en dan lekker in bed!

Binnenspeeltuin 2.0.

Geef ze een kartonnen doos… en ze zijn even zoet! Dit lange exemplaar leek de ideale glijbaan! Zoals je ziet, heeft dat spelletje niet lang geduurd, wegens niet sterk genoeg… Maar Pim heeft er wel zijn plezier aan beleefd!