Vieruurtje zonder handen

Er zijn nog zekerheden in het leven: zelfs in tijden van Corona is er nog chiro! Weliswaar in een andere vorm, maar het zorgt toch voor een middagje verlichting en plezier.

Ice ice baby

Na onze wandeling is het dessertjestijd! En als het ijsjes zijn, is het feest! Het is trouwens heel fijn om te zien hoe onze kinderen zo naar elkaar toegroeien en een hecht clubje vormen.

Buitenspelen

We hadden geluk in april, bijna alleen maar zon en zachte temperaturen! Hierdoor konden we buiten eten, spelen en lezen. Dat maakt die semi-lockdown toch iets draaglijker!

Winokio lezen

Susan heeft de leesmicrobe goed te pakken. Nu ze alle letters kent, kan ze ook alles lezen. Heerlijk om te zien hoe ze op ontdekking gaat in ons huis, op zoek naar nieuwe boekjes om te lezen. Zo botste ze op de boeken van Kapitein Winokio. Zijn liedjes kent ze natuurlijk al lang, maar nu kan ze ook echt mee lezen wat hij zingt!

Reuzebellen blazen

De paasklokken brachten dit jaar iets meer speelgoed dan anders… (tiens, hoe zou dat toch komen 😉 ) De reuzebellenblaas was één van de cadeautjes waar vooral Pim erg van onder de indruk was!

Thuisonderwijs

Na de “paasvakantie” was het weer van thuisonderwijs. Ik prijs mezelf gelukkig dat ik juf ben en heel goed weet hoe ik de meisjes moet begeleiden. Maar ik kan mij voorstellen dat het voor sommige ouders een hele uitdaging is!

Met mijn hoofd in Toscane

We beslisten deze maand om onze reis naar Toscane uit te stellen… Maar dankzij dit prachtige boek was ik met mijn hoofd toch een beetje in Italië 😉

Het beest uitlaten

Een kleuter entertainen is toch nog het meest pittige van allemaal. Daarom ben ik heel blij dat hij zijn oudere zussen heeft, die zich met plezier over hun broer ontfermen. Want zoals je ziet, zit dat klein boefje boordevol energie en die moet er natuurlijk uit voor hij naar bed kan 😉

Stoere Susan

Een snor en spierballen, daar droomt ze van… haha! Deze stoere meid trekt haar verder weinig aan van die lockdown en blijft haar vrolijke zelf!
Zij is trouwens ook de enige met vooruitzichten om terug naar school te gaan en dat vindt ze fantastisch!