Enkele dagen geleden werd Tom voor de tweede keer fiere peter en ik op zijn minst een even fiere tante! Eergisteren brachten we de kersverse mama en haar dochtertje een bezoek in het ziekenhuis.

Het kraamcadeau lag al enkele weken netjes klaar want het duurde allemaal iets langer dan verwacht…Ā Ik ging daarvoor ten rade bij Pand 42 en stelde een pakketje samen om zowel mama als de baby eens goed te verwennen:

#1 Voor de baby

Een klassieker die ik pas bij de geboorte van Pim leerde kennen: Sophie, de giraf! Pim vindt het super om Sophie helemaal plat te knijpen en nog leuker vindt hij het om haar helemaal op te eten. Sophie is gemaakt van 100% natuurlijk rubber dus ik kan hem met een gerust hart zijn gangetje laten gaan. Hopelijk beleeft zijn nichtje er even veel plezier aan šŸ˜‰

#2 Voor mama en de baby

Na een zware bevalling kunnen zowel mama als de baby wel wat verzorging gebruiken. Dit pakket van NAƏFĀ bevat alle essentials voor een mini-spa at home. De producten van NAƏF hebben geen schadelijke ingrediĆ«nten, enkel verzorgende varianten waar de baby blij van wordt.

#3 Voor mama

Dat het moederschap een vermoeiende reis is met ups en downs weten alle ervaringsdeskundigen. Het doet dan altijd deugd om te weten dat je niet alleen bent. Daarom is het leuk om een boek als dit (van Mama Baas) cadeau te krijgen. Met de nodige portie humor en relativering wordt het allemaal iets draaglijker en krijg je weer zin om er tegenaan te gaan!

Nogmaals proficiat, An!
Je hebt een pracht van een dochter op de wereld gezet, geniet er met volle teugen van.
(En oh wat was het fijn om nog eens zo’n pasgeborenĀ boeleke in mijn armen te houden, want die van ons worden veel te snel groot… )