Sintoverload

In heel wat huiskamers staan er vanavond schoentjes klaar… Knap dat die kindjes allemaal tot 5 december konden wachten! Bij ons is het eerder de traditie dat de Sint het weekend voor 6 december komt… (lees: lekker lang in pyjama spelen met het nieuwe speelgoed ;))

Vorig weekend was het hier dan ook een écht Sinterklaasweekend. Dat werd vrijdag al ingezet op school met een Sinterklaasfeest. ’s Avonds mochten de kinderen gaan logeren bij hun meter/peter om daar hun schoentje te zetten. Zaterdagavond deden ze dat hier thuis opnieuw en zondag mochten ze hem maar liefst tweemaal ontmoeten! Eén keer bij oma & opa en dan nog op de chiro (al was die laatste wel een hulp-Sint, mama… )

Na zo’n weekend zijn onze speelgoedbakken tot de rand gevuld en ook onze snoepkast is een echt paradijs 😉 Elk jaar brengt de Sint ook één gezelschapsspel en dit jaar werd het dit knotsgekke spel:

HOT POP!

Iedere speler krijgt een kleurrijke haardos en een brilletje. Op de kaartjes staan kleurencombinaties die ze om ter snelst moeten namaken met de doppen. Als het gelukt is, roepen ze HOT POP! en mogen ze een dop op hun masker plakken, hilariteit alom!

Hier enkele sfeerbeelden 😉

WIN WIN WIN

Omdat dit spel ook ideaal is om op kerstavond wat sfeer te brengen, mogen wij één van jullie blij maken met dit originele gezelschapsspel!

Hoe kan je winnen?

Heel eenvoudig: laat in een reactie weten met wie jij dit knotsgekke spel wel eens zou willen spelen!

Deelnemen kan t.e.m. 13/12/2018 en op 14/12/2018 maak ik de winnaar bekend!

Succes!!!