gym 1

Naar jaarlijkse gewoonte hebben de winter en de paaseitjes weer voor een natuurlijk vetlaagje gezorgd. Het gaat gelukkig maar over enkele kilo’s, maar ik merk het toch aan mijn broeken en ik zie het als ik in de spiegel kijk. Dringend tijd dus om in actie te schieten! Omdat ik veel te graag eet, is een dieet niets voor mij. Daarom kies ik voor het sporten en enkele kleine aanpassingen in mijn eetgewoontes:

  1. Meer water drinken
  2. Dagelijks 100 sit-ups (terwijl ik naar Thuis kijk 😉 )
  3. Niets meer eten na het avondeten
  4. Veel fietsen en wandelen met de kinderen
  5. Geen zoet meer in huis halen, maar de frigo vullen met gezonde snacks
  6. Mindfull eten: langzaam eten en er écht van genieten
  7. Start to run: de app is al geïnstalleerd, nu de rest nog 😉
  8. Voor ik iets in mijn mond steek mezelf afvragen: heb ik wel echt honger of is het goesting?

Hebben jullie nog tips voor mij?
En aan al degenen die in hetzelfde schuitje zitten… Succes! 😉

gym 2
http://www.marcoschin.com/