Joepie! Vakantie!
Voor veel ouders is dat niet joepie… Want dan begint de opvangpuzzel… Zeker voor de grote vakantie is het een uitdaging om die negen weken gevuld te krijgen…

Herkenbaar? Misschien is een kampje van Ideekids dan wel een oplossing? Je kan jouw kinderen nu al inschrijven voor de grote vakantie en ze kunnen kiezen uit heel wat originele thema’s. Van brandweerkamp tot techniekfabriek of van fashionweek tot Balls & Glory gehaktballenkamp, je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat!

Natuurlijk heb ik als juf geen last van die opvangpuzzel… Ik ben gezellig negen weken thuis met hen. Maar geloof mij… Ook dan is het leuk om ze eens een weekje op kamp te laten gaan. Zowel voor mij als voor hen is het een leuke afwisseling!

Ook de voorbije paasvakantie hadden Lola en Susan het geluk dat ze een weekje op kamp mochten. Samen met hen bekeek ik op voorhand het aanbod. Dan mochten ze zelf een kampje kiezen dat hen leuk leek. Lola koos voor het circuskamp en Susan voor het dinokamp.

Enkele weken op voorhand kregen we van Ideekids een mail vol handige weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat er ook een blog bestaat van Ideekids waar je de avonturen van de kinderen kan volgen? En er zat ook een leuk filmpje en een printable bij de mail om de kinderen al wat voor te bereiden op het kamp. Dat maakte dat zowel Lola als Susan heel veel zin hadden om hun eerste dag te gaan spelen!

Ook de volgende dagen vertrokken ze even enthousiast en kwamen ze ’s avonds met heel wat leuke verhalen en mooie knutselwerkjes weer naar huis. Op donderdag was het feest, want dan was het verkleeddag en op vrijdag werd de week afgesloten met een kort toonmoment. Een heel fijne afsluiter van een topweek vol plezier!

Boek nu met korting!

Heb je ook zin gekregen om jouw kind in te schrijven voor zo’n leuk kampje? Dan heb ik goed nieuws! Met de code VANILLEMEIKIDS krijg je €7 korting per kampje dat je boekt!
(en voila, weer een weekje minder in die opvangpuzzel 😉 )