collage 2

Het menu

Op de laatste dag van het kamp stond er pita op het menu en als afsluiter spaghetti!

collage 4

Eén tegen allen

In de voormiddag speelden we één tegen allen met de groep. Dat wil zeggen dat de kookouders een aantal opdrachten geven en die moet de groep uitvoeren binnen het uur. Zo moesten ze onder andere mastermind spelen met snoepjes, de tafels mooi versieren en een schilderij maken!

 

collage 5

De groepverlaters

Ook dit jaar waren er enkele leiders die voor het laatst mee gingen op kamp. Zij kregen van ons enkele speciale opdrachten. Ze werden verkleed als mister Proper, mochten  overheerlijke  toastjes opeten en als afsluiter mochten ze op ballenjacht gaan in een zelfgemaakt modderbadje!

collage 3

Heet heter heetst

De laatste dag was ongetwijfeld ook de heetste van het kamp. Iedereen werd een beetje loom en plakkerig van de hoge temperaturen.

collage 1

Bonte avond 

De laatste avond is één van mijn favorieten op kamp. Alle slaapzakken werden verzameld in de grote tent om zo gezellig te genieten van de bonte avond, een show vol mooie liedjes, dansjes en grappige toneeltjes. Lola en Susan deden voor het eerst mee met een dansje van K3! Na de optredens trokken we met z’n allen naar buiten voor de échte afsluiter van het kamp: het kampvuur!

20160720_192652

De laatste foto

Als afsluiter van mijn kamppraatjes heb ik gekozen voor de groepsfoto. Want nu we allemaal thuisgekomen zijn, beseffen we pas wat voor een toptijd we weer samen beleefd hebben. Hopelijk hebben jullie als lezer ook een beetje meegenoten van deze tiendaagse.
Ik ga nu nog wat wasjes draaien en voor het eerst in tien dagen in mijn zetel ploffen… za-lig!