collage 1

De menu

Vandaag stonden er heel wat lekkere dingen op het menu. Het vieruurtje was de gekende ‘kinnekeskak’ (bruine suiker met boter). Lola en ik maakten het dessert voor ’s avonds: tiramisu!

collage 2

De eerste ochtend

De eerste nacht is altijd de ergste. Iedereen moet nog wat wennen aan zijn nieuwe bedje en slaapt daardoor wat minder goed. Dat kon je zien aan de slaapkopjes die vanochtend verschenen. Iedereen wast zich elke ochtend buiten met een baddeke (koud) water. Als de kampdans opgezet wordt, verzamelen de kinderen voor de opening. Ook in de keukentent werden er al meerdere liters koffie verzet 😉

collage 6

Dauwtrip

Voor de tito’s begon de dag extra vroeg want ze gingen op dauwtrip. De aspi’s maakten hun tentenhoekje verder gezellig en de rakwi’s speelden een cluedo-bosspel.

collage 5

Lola & Susan

Lola en Susan voelen zich steeds meer thuis in de groep. Ze nestelen zich met plezier tussen de andere kindjes en mochten zelfs al eens mee eten met hen!

collage 3

Petatten schillen in het donker

Als kookouders hoeven we gelukkig niet alles zelf te doen. De petatten worden door de oudste leden geschild. En ondertussen nestelen wij ons gezellig rond de vuurschaal 😉