collage 1

De menu

Vandaag stond er onder andere hutsekluts en chocolade-schuddepoep  op het menu. Twee klassiekers die zo lekker waren dat er zelfs te weinig was!

collage 3

Bezoek

Vandaag kwamen enkele oud-chiroleidsters met hun kroost op bezoek . Ze kwamen even proeven van de bivaksfeer en vooral van onze bivakkost 😉 Lola en Susan vonden het super dat hun speelkameraadje Lukas erbij was!

collage 4

Speelclub

Bij de speelclub ging het er vanmorgen stoer aan toe tijdens het stoeremannenspel. Na de middag gingen ze op bezoek in het Natuurhulpcentrum van Opglabbeek.

collage 5

Regenweer

We kregen vandaag enkele regenbuien over ons kamp. Er werden greppels gegraven, de gebatikte t-shirts moesten binnen drogen en ook onze kamphaan (SebastiHAAN) kreeg een dakje boven zijn hoofd.

collage 6

Keti’s

De keti’s deden vandaag aan synchroonplassen en speelden blindemanspelletjes.

collage 2

De aspi’s

Gisterenavond wikkelden de aspi’s zich massaal in de bollekesplastic. Zo waren ze beter bestand tegen de ruige spelen die op het programma stonden! Vanochtend vertrokken ze al vroeg op tweedaagse. Deze middag speelden ze ‘Escape Room’, maar zoals je kan zien, slaagden ze helaas niet in hun opdracht.