collage 1

Het menu

Vandaag werd er gesmuld van wortelpuree met fishsticks, kinnekeskak en spirelli!

collage 2

Thema

Elke ochtend en avond speelt de leiding op kamp een toneeltje. Dit jaar spelen ze het verhaal van ‘Sjakie en de chocoladefabriek’. Elke keer weer zie je de kinderen genieten van het spektakel dat de leiding voor hen brengt. Links zie je één van de mooie decors die ze schilderden en rechts herken je Willy Wonka!

collage 3

De eerste dag van de botjes

Vandaag doken de botjes in de teletijdmachine. In de voormiddag werden ze teruggeflitst naar de oertijd. Ze werden omgetoverd in echte oermensen en maakten een mooi schilderij met natuurmaterialen. Lola speelde vandaag de hele dag met hen mee en ze viel dan ook als een blok in slaap 😉

collage 6

Dropping

Vannacht werden de keti’s en aspi’s uit hun bed gehaald voor de dropping. De oud-leiding en kookouders brachten hen geblinddoekt naar een afgelegen plek. Ze moesten de weg terugzoeken en zo terug naar de kampplaats wandelen. Vanochtend kwamen ze druppelsgewijs het plein opgewandeld. Allemaal heel opgelucht dat hun tocht erop zat. Ze werden verwend met een voetbadje en een heerlijk kopje koffie. Daarna konden ze gezellig uitrusten op hun bed in de tent!