collage 1

Het menu

Op zondag mogen de kinderen een uurtje langer slapen. Voor de jongsten was dat nog niet echt nodig, maar de oudsten genoten daar zichtbaar van! Daarna is het traditiegetrouw stokbrood met chocomelk. ’s Middags waren er bolletjes in tomatensaus en ’s avonds… Frieten!!! Zoals je ziet, hebben we vandaag de mannen aan het werk gezet 😉

collage 2

Speelclub

De speelclub trok naar de duinen om er in het zand te spelen. Ze bouwden een mega grote knikkerbaan en gingen reuzenbellen blazen!

collage 3

Botjes

De botjes maakten vandaag kennis met een radeloze prinses. Ze trokken naar het bos en hielpen haar om de vierkoppige draak te verslaan!

collage 5

Bruine zeep

Terwijl Lola in het bos zat bij de botjes, speelde Susan mee met de speelclub. Een plastic zeil, bruine zeep en een schuurborstel, meer is er niet nodig voor een partijtje waterplezier! Ook de tito’s gingen wild te keer op hun zeil!

collage 6

Random

Susan kreeg een stoere pet cadeau, Lola trok zich even terug om rustig met haar strijkparels te spelen. En s’ avonds zongen ze samen mee met de dagelijkse zangstonde!

collage 4

Aspi’s in leiding

De aspi’s mochten al eens proeven van het leiding geven. Vanavond staat er ook nog een aspi-examen op het programma, en dat is best wel spannend!