Voor nieuwjaar kregen Lola en Susan dit jaar een bijzonder cadeau. Ze moesten allebei hun oogjes sluiten en toen verscheen er een groot kartonnen pak! Vol verwachting maakten ze het pak open en bekeken ze de handleiding en alle onderdelen. Enthousiast gingen ze aan de slag om dit mysterieuze pak in elkaar te steken. Gelukkig kregen ze wat hulp van papa en stond er in een tiental minuutjes een kartonnen winkeltje voor hun neus!

Susan ging als eerste op verkenning en niet veel later, kroop ook Lola langs het deurtje naar binnen. Ze testten de winkelkassa heel voorzichtig uit en hadden het onmiddellijk naar hun zin in hun nieuwe huisje.
Ondertussen staat het winkelhuisje al enkele dagen in onze veranda en het is een echte hit. De meisjes kunnen zich uren amuseren en laten hun fantasie de vrije loop. Eerst gaan ze dan op zoek naar een gepaste outfit in de verkleedkoffer om dan om beurten te gaan shoppen in de winkel. Het ingebouwde kastje vinden ze ook geweldig, daar stoppen ze dan al hun schatten in.

Om het allemaal wat echter te maken, kregen ze er ook een kassa bij van Ikea. Daar zaten leuke blanco biljetten bij die de kinderen dan zelf konden versieren.

Zoals jullie zien, zijn alle producten van Kdink maagdelijk wit. Je kan er dus nog alle kanten mee uit. Ik ben dan ook van plan om het winkeltje nog te personaliseren…
Wordt vervolgd 😉