December moet nog beginnen en toch zijn heel wat mensen al bezig met hun kerstkaartjes. Vorig jaar deed ik het nog eens op de ouderwetse manier. Ik maakte zelf kerstkaartjes (en kocht er ook enkele 😉 ) en schreef ze allemaal eigenhandig… Nu moet ik bekennen dat dat toch wel wat tijd in beslag nam. Daarom besliste ik om dit jaar terug  voor een fotokaart te kiezen. Lekker gemakkelijk, die heb je dan gewoon klaarliggen en kan je zo direct aan iedereen uitdelen!

Natuurlijk komt daar wel wat voorbereiding aan te pas… Ik had wilde plannen voor een leuke fotoshoot in een origineel kerstdecor…  Maar de tijd begint te dringen en ik heb nog steeds geen concreet plan voor die perfecte foto. Daarom ging ik op zoek naar een alternatief…

Ik scrolde door de honderden foto’s die ik dit jaar genomen heb… Er zitten heel wat mooie plaatjes bij, maar niets in kerstsfeer natuurlijk… Moet dat dan… ? Euh nee!

Ik koos enkele leuke foto’s en plakte ze in één van de mooie ontwerpen van Smartphoto. Vervolgens plaatste ik op de achterzijde een toepasselijk tekstje voor het nieuwe jaar en hup mijn kaartjes zijn klaar!

vanillemeisjes-eindejaar-3

#1 Een nieuw jaar… Daar klinken we op!

Deze foto is er ééntje van Griekenland. Gezellig cocktails drinken in een strandbar. Zeker één van mijn favoriete herinneringen van dit jaar!

vanillemeisjes-eindejaar-2

#2 2017 wordt een feestje… Wij hangen alvast de slingers op!

Een foto van de fotoshoot naar aanleiding van Susan’s derde verjaardag. Daar heb ik een hele reeks mooie foto’s aan overgehouden die ik zeker nog eens wil gebruiken voor een kerstkaartje!

vanillemeisjes-eindejaar-1

#3 Happy 2017… Het wordt een jaar om van te smullen!

Twee foto’s uit ons dagelijkse leven. Aangezien we hier thuis allemaal graag eten, brengen we heel wat tijd door in de keuken en is deze spreuk ons op het lijf geschreven!

Nu zit ik met drie ontwerpen die ik wel oké vind…
Daarom deze vraag: welk ontwerp is jouw favoriet en moet ik volgens jou laten afdrukken?

Alvast bedankt voor jouw eerlijke mening! 😉