Nog een klein weekje en het is weer 1 september. De juffen en meesters zijn al volop bezig met de voorbereidingen. De mama’s en papa’s kijken stiekem uit naar deze dag, weer structuur in het leven van hun kinderen! En de kinderen zelf? Die hebben er nog het meeste zin in: een nieuwe juf, een nieuwe klas, vriendjes terug zien, …

Voor die eerste schooldag moet er wel nog wat in orde gebracht worden: boekentas, brooddoos, drinkbus, koekendoos, turnpantoffels, een mooie jas,… Je dreumes mag niets te kort komen voor het nieuwe schooljaar! Jammer genoeg weet ik uit de praktijk dat veel van die nieuwe spulletjes al vrij snel verloren gaan.

Gelukkig kan je op het internet tegenwoordig de leukste labels vinden om alle schoolspullen te voorzien van naam en symbool: stickers voor de doosjes en instrijklabels voor de kledij.
Laatst ontdekte ik My Nametags, een website die deze twee weet te combineren: één sticker die zowel op doosjes als op kledij past, handig!
Nu hoef ik mijn strijkijzer niet meer boven te halen om te labelen en… de kinderen kunnen zelf hun kledij een label geven! Op de site van My Nametags kan je je eigen sticker ontwerpen: lettertype, kleur, symbool, achtergrond, de mogelijkheden zijn oneindig! Ik koos voor deze twee ontwerpjes:

collage nametag 1

Dankzij de goede service van My Nametags en de handige gebruiksaanwijzing, kunnen we snel aan de slag met onze stickers:

collage nametag 2

En om af te sluiten heb ik nog een leuke verrassing voor jullie… Ik mag een setje naamlabels van My Nametags weggeven! Dus als je graag wil stickeren in stijl, doe dan zeker mee 😉
Hoe?

  1. Like Vanillemeisjes op Facebook
  2. Laat in een reactie weten voor wie jij naamlabels wil maken
  3. Delen = kansen verdubbelen!

Op de eerste schooldag maak ik de winnaar bekend!