Ik wou er dit jaar eens op tijd bij zijn, bij de kerstkaarten! Dus ik ging vol goede moed van start om mijn kroost in een leuke setting op de foto te krijgen. Toen ik de mooie kerstposter van Zilverblauw enkele weken geleden cadeau kreeg, bracht die mij al gauw op het idee van de setting.

The making of…

Natuurlijk is het niet evident om drie koters tegelijk al lachend op de foto te krijgen… Maar als ik naar het eindresultaat kijk, ben ik best tevreden. Geen picture perfect, maar dat kan me helemaal niets schelen.
Wat me wel iets kan schelen, is dat ik naar drie gezonde kinderen kijk. En als ik ze zo alle drie samen op de foto zie, word ik daar altijd een beetje melig van 🙂

Goed nieuws

Wil jij ook graag al werk maken van die kerstkaarten? Dan heb ik goed nieuws! Bij Tadaaz krijgen jullie 10% korting met de code VANILLE19XMAS! (Enkel op de kerstcollectie bij een bestelling vanaf € 50, geldig t.e.m. 31/12/2019 en niet combineerbaar met andere kortingen)

Kies een goed doel

Susan bestudeert hier heel grondig de achterkant van onze kaartjes. Ze probeert natuurlijk al die lettertjes te lezen, maar er is ook nog iets bijzonders te zien…

Bij de afrekening van onze kerstkaarten kreeg ik de optie om met één simpele klik €0,10 per kerstkaart te schenken aan een goed doel. Ik koos vervolgens één van de goede doelen en het logo werd op de achterkant van onze kerstkaart gedrukt!

Ik zei al dat ik melig werd van mijn drie bloedjes samen op de foto te zien, helemaal gezond, met alles erop en eraan! Sommige mensen hebben minder geluk… Daarom kozen wij het Kinderkankerfonds als goede doel en hopen we zo ons kleine steentje bij te dragen aan dat mooie initiatief.

De Goede Doelen vliegen ons dezer dagen misschien rond de oren, maar ik doe er telkens weer met veel plezier aan mee. Want het zijn stuk voor stuk doelen die onze steun verdienen en met een kleine moeite kan je ze toch weer vooruit helpen.

Amen! 🙂