kleuren foto

Geef mijn kinderen een doos kleurpotloden en wat leuke kleurplaten en ze zijn tevreden.
Ik geef graag toe dat ik mij vaak bij hen aansluit. Een kleurboek voor volwassenen vind ik een brug te ver, maar samen met mijn dochters kleuren, vind ik best gezellig en ontspannend!

We hebben hier natuurlijk een uitgebreide collectie kleurboeken liggen, maar ook op het internet vind je de leukste kleurplaten! Ik verzamelde deze drie printables die net iets anders zijn:

collage kleuren

#1 Gezichten

Bij Dabbles & Babbles vond ik deze blanco gezichten. Niets leuker dan zelf gekke gezichten bedenken bij deze meneertjes en mevrouwtjes, fun gegarandeerd!

#2 Sprookjes

Caroline Ellerbeck is één van mijn favoriete illustratoren. Ze tekent sprookjes op haar eigen mooie manier. Ik volg haar al een tijdje en af en toe verwent ze haar volgers met leuke printables zoals deze.

#3 Strips

Bij Picklebums vond ik blanco stripverhalen. Die zijn leuk voor de oudere kinderen die zelf al kunnen schrijven. Ze kunnen zo helemaal hun eigen stripverhaal verzinnen!

collage kleuren 2

Kleuterkunstmuur

In onze toilet is een muur die ik officieel verpest heb met mijn masking tape… Zoals je kan zien op de eerste foto is dat geen zicht meer… Omdat ik geen tijd heb (lees: geen zin) om te schilderen, kocht ik een pakje kneedlijm en kleefde zo de mooiste kleurtekeningen over de beschadigde muur. Mijn kinderen vinden het geweldig om al hun kunst te bewonderen terwijl ze hun ding doen en ik ben blij dat ik voorlopig niet hoef te schilderen 😉