lenteBron: www.laurascraftylife.com

Dit zonnige weer schreeuwt om blote teentjes. Ik was vanmorgen dan ook niet de enige die vond dat haar kroost nieuwe sandaaltjes nodig had… Toen ik de parking van de schoenenwinkel opreed, stond die al behoorlijk vol! Gelukkig was er nog een klein plekje tussen twee slecht geparkeerde wagens… Ik wrong me ertussen en stapte vol goede moed met mijn twee dochters de winkel binnen.

De moed zakte gauw in mijn schoenen toen ik al die moeders met hun kinderen zag. Ik dumpte Lola in de speelhoek en ging met Susan op de arm op sandalenjacht. Gelukkig vond ik binnen de 5 minuten een eerste paar voor Lola. Die was mij ondertussen gevolgd en stond te popelen om ze te passen. Ze zaten goed, dus dat was dat! Nu die andere nog…

Bij de kleinere maatjes vond ik niet direct wat ik zocht… En het moest nu echt snel gaan, want Susan begon andere kinderen te terroriseren! Uiteindelijk ontdekte ik toch een leuk paar dat gelukkig ook paste! Nu naar de kassa!

Susan had er nu echt genoeg van om mama een handje te geven en besloot de winkel nog wat te gaan verkennen. Ondertussen had ik nog een discussie met Lola omdat ze haar sandaaltjes niet meer wou uitdoen. Na een zoekactie naar Susan was het eindelijk mijn beurt. De heer aan de kassa maakte er gelukkig geen probleem van dat Lola haar sandaaltjes aanhield, oef!

Ik twijfelde nog even om de sandaaltjes maat 39 even te bekijken, maar dat plan heb ik maar wijselijk uitgesteld!

InstagramCapture_ad1b649e-d404-4c48-8f0e-b3f3e41d3ab8

Lola: Musti
Susan: Bunnies