WP_20150206_11_25_17_Pro

De maand februari is de maand van de liefde.

Met een fulltime job en twee kinderen is de tijd voor de man van mijn leven beperkt. We brengen wel heel wat tijd samen door, maar dan met een luidruchtige peuter en een enthousiaste kleuter rond onze oren. We nemen ook wel vaak genoeg een babysit, maar dat is meestal om iets te doen in gezelschap: een groep vrienden, een ander koppel, familie, … Dat is natuurlijk ook heel gezellig, maar het is niet echt wat men noemt… ‘quality-time’.

Maar één keer per jaar maken we wel écht tijd voor elkaar. Dan laten we onze meisjes achter bij hun grootouders en trekken we er met z’n tweetjes op uit. Dan voelen we ons weer even vrij en onbezonnen als toen we nog geen kinderen hadden. Want soms vergeet ik echt hoe dat was… wat deden we toen een hele dag??

Op de foto bovenaan zie je links een klein maar fijn boekje staan: Love Mama. Het is de opvolger van Relax Mama, een boekje dat ik vooral tijdens de kraamperiode veel bekeken heb. Bij Relax Mama ligt de nadruk meer op moeder en baby, terwijl het bij Love Mama meer over de relatie tussen moeder en vader gaat. Elsbeth Teeling geeft op een grappige en speelse manier tips aan jonge ouders om hun relatie in stand te houden. Hieronder zie je mijn top 3:

collage love mama

Het is bijna Valentijn, een ideale moment om de liefde weer wat te laten opflakkeren. Tom en ik doen eigenlijk niet mee aan dit commerciële gebeuren. Maar toch kan ik het niet laten om hem een klein kaartje toe te stoppen. Op Pumpkins and Posies vind je heel wat leuke Valentijn-printables. Ook vorig jaar vond ik er dit leuke kaartje:

WP_20150207_11_02_04_Pro
Welk kaartje het dit jaar wordt, is natuurlijk nog een verrassing… 😉
Wie nog meer inspiratie zoekt, kan op mijn Pinterest een kijkje nemen!