Bij de geboorte van Pim kregen we felicitaties via alle mogelijke kanalen. Maar in tijden van sms, e-mail en facebook vind ik het extra leuk om gefeliciteerd te worden met een ouderwetse wenskaart! Gelukkig zijn er nog steeds een heleboel mensen die voor de klassieke wenskaart kiezen en zo kwam het dat we toch een hele berg wenskaarten verzamelden.

Ze stonden twee maanden lang mooi tentoon gesteld in onze woonkamer. Maar omdat er stof op begon te liggen en ze wel eens omver geblazen werden door de wind (of door onze kinderen) werd het tijd om ze op te bergen. Ik bewaar ze zorgvuldig in de geboortedoos van Pim. Maar de mooiste exemplaartjes krijgen een vaste plaats in ons kaartenrek boven de verzorgingstafel.

Hier mijn drie favorieten, het zijn stuk voor stuk kleine Belgische merkjes die de moeite waard zijn:

#1 Hello little one! – Pimpernelle
Ellen van Pimpernelle begon oorspronkelijk met het naaien van fopspeenkoordjes en andere leuke baby-accessoires. Maar sinds kort waagt ze zich ook aan het drukwerk. Ik kreeg van haar dit mooie geboortekaartje cadeau.

#2 Welcome baby – Bodesigns
Dit leuke merkje ontwerpt niet alleen mooie wenskaarten, maar ook bloempotten, juweeltjes en servies!

#3 Welcome little one! – MUS
MUS onderscheidt zich door een prachtige vormgeving met een twist en veel oog voor detail. Typisch aan dit merk zijn de donkere kleuren en koperen accenten.

 

Via deze weg wil ik ook graag alle lieve mensen bedanken voor de felicitaties, al dan niet met een wenskaart 😉