De paasvakantie is voorbijgevlogen, nog één weekend en we kunnen terug naar school. Lola is al aan het aftellen, ik iets minder 🙂 . Het is dus ook tijd om eens te kijken naar mijn lijstje… Heb ik alle leuke en minderleuke klusjes kunnen afwerken?

InstagramCapture_ad1b649e-d404-4c48-8f0e-b3f3e41d3ab8

1. Kinderkleren sorteren

Dit klusje was niet mijn meest favoriete… Maar eens ik bezig was, ging het gelukkig wel vlot. Ik begon met de kleerkast van Lola en die is nu een stuk leger geworden. Susan haar kleerkast is een ander verhaal… Die was vol, maar is nu precies nog voller! Ik wist niet dat ik zoveel kleren van Lola had bewaard… Jammer genoeg zal het shoppen voor Susan dus beperkt blijven…

Maar zoals elke ‘goede’ moeder, weet ik dat je schoenen NIET mag doorgeven. Dus kon ik zonder schroom op sandalenjacht met mijn dochters! Echt helemaal vlot ging dat niet… Maar dat vertelde ik jullie al eerder 😉

collage bedroom

2. Koperkunst

Ik dacht dit klusje eens snel te klaren, maar koperdraad plooien is blijkbaar niet aan mij besteed… Daarom heb ik deze karwei moeten doorschuiven naar manlief. Ik kan jullie wel al een kleine sneak peek tonen van onze nachttafels/krukjes! Want accessoires kopen is wel mijn ding 🙂

collage etiketten

3. Labelen

In het begin van de vakantie was er van zomerjasjes nog geen sprake. Maar naarmate de vakantie vorderde, werd het weer alleen maar beter! Dus ik maakte snel werk van de labels en strijkte ze in de jasjes! Nu de rest van de strijk nog…

collage zon

4. Genieten van de zon

Eén van mijn favoriete 2do’s op het lijstje: genieten van de zon! En of ik hier in geslaagd ben! Een overzichtje:
– Terrasje in de Ardennen
– Buiten eten
– Eerste festivalletje
– Kinderboerderij (mét ijsje 😀 )
– Buiten spelen

WP_20150409_12_02_53_Pro

5. Vriendinnentijd

Het was bang afwachten of de chemo kon doorgaan, de bloedwaarden moesten eerst goed gekeurd worden. Maar uiteindelijk kregen we positief nieuws en werd de baxter aangesloten. Het is de 9de chemo in de rij van 16 dus ze zit al over de helft. We zaten samen met nog twee andere dames die ook hun chemo kregen toegediend. Ik bewonder ze alledrie voor hun moed en positieve energie! Mijn vriendin en ik profiteerden van de tijd samen om gezellig bij te praten en door de boekskes te bladeren.

WP_20150406_16_50_47_Pro

6. Magisch zand

Ik was zo benieuwd naar dit magische zand dat we het vrij snel getest hebben. Ik nam de meisjes mee naar buiten en we experimenteerden aan de tuintafel. Al een geluk dat we ons buiten hadden gezet, want proper was het binnen niet gebleven. Het magische zand is een mengeling tussen klei en zand. Het plakt inderdaad wel beter aan elkaar dan gewoon zand. Maar om het nu magisch te noemen… Ik was eerlijk gezegd een beetje teleurgesteld… Dan vind ik het leuker om gewoon in de zandbak te spelen. En als je dan toch aan tafel wil knutselen, kan je met klei of plasticine spelen.

smartphoto

7. Foto’s ordenen

Dit was een werk van lange adem… Eerst alle foto’s verzamelen, ordenen en selecteren: wat een job! En daarna begon het schikken pas. Ik heb aan deze klus dus heel wat tijd verloren. En toen ik klaar was, bleek mijn album meer dan 100 euro te kosten! Tegenvallertje dus… Maar met de bon van 50 euro komen we al een eindje en ik wil niet dat al mijn werk voor niets is geweest, dus dat album wordt besteld!

ideasBron: www.miekinvorm.nl

8. Blog-ideetjes verzamelen

Door het mooie weer in de paasvakantie heb ik weinig tijd gehad om me echt vooruit te zetten met bloggen. Ik heb wel heel wat ideetjes maar ze moeten nog steeds geordend en uitgevoerd worden…
Er zal dus de komende maanden vooral veel spontaan geblogd worden. Maar dat is misschien nog wel het leukste…niet?