Dit weekend is het weer tijd voor één van mijn favoriete weekends van het jaar: ladiesweekend!

Met enkele oude Chirovriendinnen komen we een weekendje samen om heerlijk te relaxen, bij te praten en vooral veel te lachen! Vroeger vond ik het al leuk, maar sinds ik kinderen heb, kijk ik er nog meer naar uit!

girlfriends

Ik ben Tom heel dankbaar dat hij mij dit weekendje weg gunt. Want ik besef dat niet alle jonge mama’s deze kans krijgen van hun wederhelft. Volgende week is het trouwens zijn beurt. Dan gaat hij twee dagen naar Groezrock en speel ik alleenstaande moeder. Maar dat zijn zorgen voor later, nu eerst genieten van mijn weekend vrij!

Dit is mijn lijstje van 6 dingen waar ik uitgebreid van zal genieten:

1. Uitslapen…

…zonder dat Susan mij voor 06.00 wekt met een schreeuw.

2. Op alle tijdstippen van de dag eten en drinken wat ik wil…

…zonder dat twee meisjes mij achtervolgen naar de keuken en roepen: ‘ikke ook!’

3. Een relaxed terrasje doen…

…zonder heen en weer te lopen naar de speeltuin.
…zonder meisjes op de schoot die Fristi morsen.

4. Genieten van een WARME maaltijd…

…zonder eerst slabbetjes aan te doen, vlees in stukken te snijden en meisjes te motiveren.

5. Zorgeloos shoppen…

…zonder dat iemand aan mijn mouw trekt omdat ze iets van Musti of Maya heeft gezien.

6. Onbeschaafd Nederlands praten…

…zonder dat iemand probeert dat woord te herhalen en ik onmiddellijk spijt krijg van mijn uitspraak.

Maar weet je waar ik nog het meest van zal genieten?
Zondag deze twee snoetjes terugzien! 😉

InstagramCapture_1522378d-bfbb-4eb6-bdcd-f8b7ea387aa7