De geboorte van ons derde kindje komt dichterbij dus mag ik stilaan werk maken van de geboortelijst! Bij de vorige twee geboortes legden we een klassieke geboortelijst bij één of twee winkels, maar we vonden het telkens jammer dat we beperkt waren in onze keuze van producten. Er bestaan zóveel toffe winkels en webshops, waar we overal wel een beetje van op onze lijst willen.

Daarom ontwikkelden Tom en ik een website: Lijstjestijd.be. Deze site geeft ons als ouders meer vrijheid want we kunnen producten van verschillende winkels/webshops op onze lijst zetten. Naast geboortelijsten kan deze website natuurlijk ook gebruikt worden voor verjaardagen, communies, lentefeesten, nieuwjaar, … of gewoon zomaar 🙂

Een tijdje geleden nodigde ik enkele toekomstige mama’s uit om onze website te testen. Al snel bleek de nood aan inspiratie groot. Welke zijn die leuke Belgische webshops en wat verkopen ze dan allemaal? Daarom ontwikkelden we ook inspiratieborden. Daarop verschijnen heel wat leuke en hippe producten die je dan in één klik op je lijstje kan zetten!

Kan je ook goedkopere dingen van bijvoorbeeld Ikea of Hema op je lijst zetten? Natuurlijk!
Er is zelfs een handige L-knop die ervoor zorgt dat je rechtstreeks van op hun website iets op je lijstje kan zetten!

Ben je benieuwd? Ga dan onmiddellijk aan de slag met Lijstjestijd!

 

Je kan Lijstjestijd ook volgen op:

 

Dan wens ik jullie alvast veel lijstjesplezier 😉

 

Wil je meer info of zit je met een vraag? Stuur dan een mailtje naar hello@lijstjestijd.be
Heb je zelf een leuke webshop? Registreer dan snel en vraag je webshopaccount aan.