Wie mijn klaagzang een tijdje geleden las, weet hoe hard ik uitkeek naar ons liefdesweekend (want zo noemen onze kinderen het, haha) naar Maastricht! Ik was dan ook heel blij toen we vrijdag in de auto stapten mét zonnebril om richting Nederland te rijden.

Jammer genoeg zijn de ziektekiemen bij ons thuis nog steeds niet verdwenen, maar gelukkig konden we rekenen op de goede zorgen van de grootouders. Zo konden we toch nog met een min of meer gerust hart genieten van ons tripje Maastricht.

De weergoden waren ons wel goedgezind waardoor we een echt vakantiegevoel hadden toen we op verkenning gingen in het zonovergoten Maastricht.

We lieten het drukke stadscentrum links liggen en gingen eerst op ontdekkingstocht in de kleine zijstraatjes van de stad. Daar ontdekten we enkele kleine, unieke winkeltjes:

Hae 
Festen
Cedille Design

’s Avonds gingen we lekker eten bij Cinq om vervolgens te genieten van een onverstoorde nachtrust in een wel heel bijzonder hotel: The Dutch!

Dit hotel is supergezellig ingericht, met een overdosis aan humor, waar je vanzelf goedgezind van wordt! Hieronder enkele sfeerbeelden:

De tweede dag doken we toch even de winkelstraten in om voor Tom een nieuwe garderobe te kopen. Het komt niet zo vaak voor dat we samen kunnen gaan shoppen, dus dan konden we er beter maar even van profiteren 😉 Vooral in Sissy Boy en America Today vonden we ons goesting!

Lunchen deden we op het terras van de Brandweerkantine, een oude brandweerkazerne waar verschillende ateliers en werkplekken gevestigd zijn en waar je dus ook heerlijk kan lunchen!

Bedankt Maastricht, onze batterijen zijn weer opgeladen! Met een goedgevulde maag, een lege portemonnee en al enkele zomersproetjes keerden we terug naar onze kroost!