collage mamzel 2

Een tijdje geleden maakte ik op De Leuke Mamamarkt kennis met ‘Mamzel‘. Ik stond wat te neuzen aan hun kraampje en zag veel mooie dingen. Uiteindelijk ging ik met een nieuwe handtas naar huis. De dame van Mamzel had mijn enthousiasme opgemerkt en vertelde over de homeparty’s.
Homeparty’s doen mij normaal denken aan de gekende Tupperware, Victoria  en Mylène avonden… Om eerlijk te zijn, daar heb ik het wel wat mee gehad. Niet omdat het geen gezellige avonden zijn, maar omdat de producten me niet meer zo aanspreken… Bij Mamzel is dat anders. Ze hebben heel wat leuke merken van interieurspulletjes en accessoires die mij zeker en vast kunnen bekoren (Komono, Kitsch Kitchen, Rex International, …)! Daarom besloot ik in te gaan op haar voorstel.

Vorig weekend was het dan zover. Ik nodigde een leger vriendinnen uit (waar er gelukkig toch een tiental van konden), vulde mijn frigo met drank en hapjes en mijn huis werd omgetoverd in een gezellig winkeltje.
Eerst gaf de Mamzeldame wat uitleg over Mamzel en zette ze enkele producten in de kijker. Daarna konden we zelf gaan snuisteren tussen de vele leuke spullen die ze had meegebracht.
Wie wou, kon op voorhand een wishlist doorsturen. Zo had de dame van Mamzel een beter zicht op de favoriete producten van haar publiek en kon ze daar op inspelen.

Als gastvrouw was het extra leuk winkelen omdat ik enkele cadeautjes kreeg van Mamzel! Uiteindelijk werd dit mijn buit:

collage mamzel

#1 Shopper Original – Paris

Deze tas is een klassieker bij Mamzel. Ze hebben hem in alle kleuren en maten. Hij is ultra stevig en multifunctioneel. Je kan er boodschappen mee doen, maar even goed mee naar het strand trekken.

#2 Ultieme verwensflap

23 hilarische retrokaarten om cadeau te geven of om aan de muur te hangen.

#3 Gieter Lungo

Een leuke eyecatcher voor in de tuin… Of zou ik hem aan de voordeur durven zetten? 🙂

#4 Doodle tafelkleed

Een katoenen tafelkleed waar de kinderen WEL op mogen kleuren en tekenen met stiften! Helemaal geweldig voor verjaardagsfeestjes, dan kunnen ze zelf hun tafel versieren! En na het feest? Dan steekt mama het in de was en is het weer als nieuw!

#5 Jumbo opbergtassen

Deze grote opbergtassen zijn niet alleen heel handig maar ook heel mooi! Je hebt ze in verschillende motiefjes. Ik denk dat ze deze zomer goed van pas zullen komen als we met z’n allen gaan kamperen 😉