WP_20141217_14_28_38_Pro

Omdat er in ons huis nog wel enkele kale muren zijn, gebruik ik masking tape om de leegte voorlopig al wat op te vullen. Het voordeel hiervan is dat het niet definitief is, loopt het fout, trek je de tape er gewoon terug af. En als je de figuur beu bent, maak je gewoon een nieuwe!
Het is trouwens een leuk tijdverdrijf op een druilerige dag als vandaag 🙂

Op de foto’s zien jullie 3 van mijn masking tape kunstwerkjes in ons huis:

collage masking tape

1. Huisje in de slaapkamer van Susan

De basis van dit huisje is een klein KALLAX kastje van IKEA. De masking tape die ik gebruikte, is van Hema. Op het kastje staat een Heico paddenstoellampje. Nu dient het kastje nog om boeken en speelgoed in te stockeren, maar later kan Susan er een echt poppenhuisje van maken.

2. Origamivogel in de zithoek

Deze mooie vogel maakte ik met een stoffen variant van de masking tape, ik kocht deze bij Action. Op Pinterest vind je heel wat voorbeelden van origami-vogels.

3. Vlaggenlijn in een hoekje van onze living

Mijn laatste voorbeeld is nog het eenvoudigst: een vlaggenlijn van masking tape (Hema). Dit idee is heel leuk om een kinderhoekje in huis wat op te fleuren. Hier zie je de vlaggenlijn ‘vasthangen’ aan een fotorek (Hema) boven de oude schoolbank.

 

masking tape kids collage
1
.http://www.babble.com/babble-voices/15-easy-and-inexpensive-summer-activities-for-toddlers-2/ 2.http://www.inspirerend-wonen.be/interieur-tip/slaapkamer/de-creatiefste-kinderkamers-die-je-ooit-zal-zien.html 3.http://www.babble.com/style/

Ook de kinderen kunnen zich kostelijk amuseren met masking tape. Ze kunnen zelf mooie kunstwerkjes maken op de vloer, tafel of muur. Of je kan hen een handje helpen, zoals op deze drie foto’s, die ik vond op Pinterest. Een racebaan, een hinkelspel of een bordspel in het groot, alles is mogelijk!

Véél tape-plezier! 😉