We wonen nu al meer dan twee jaar in ons huis en onze slaapkamer is zowat de enige kamer die onaangeroerd is gebleven. Toen we verhuisden, hebben we er gewoon ons bed ingezet en meer niet. Geen likje verf, geen kadertje aan de muur, niets. Je ziet ook op de foto dat de kamer vrij sober en donker is…

tina_ikea_ 0067
We stelden de ‘opsmukwerken’ uit want we gingen een nieuw bed kopen… Maar dat nieuwe bed werd enkele keren uitgesteld omdat er andere prioriteiten waren.
Vorig weekend was het dan eindelijk zover: Tom en ik gingen op beddenjacht! We hadden vooraf al wat research gedaan en hadden al een beeld gevormd van ons ‘ideale bed’. We wilden geen klassieke boxspring, maar iets minder bombastisch. Helaas was zo’n minimalistisch bed niet makkelijk te vinden… Na meer dan 5 winkels zagen we dan eindelijk licht aan het einde van de tunnel en vonden we dit pareltje:

collage bed

We vonden een bed van het merk: Trecompany.
Het is een Nederlands bedrijf en dit is hun nieuwste product.

We moeten nog even geduld hebben voor de levering van ons nieuwe bed, maar dat houdt me zeker niet tegen om al te beginnen fantaseren over hoe onze nieuwe ‘master bed room’ eruit zal zien… Ik haalde mijn collectie woontijdschriften boven en maakte een moodboard.

WP_20150127_19_10_39_Pro

Ook op Pinterest ging ik aan de slag en maakte daar een ‘virtueel moodboard

Tijdens onze zoektocht naar bedden kwamen we ook heel wat ‘foute slaapkamers’ tegen…
Hier mijn persoonlijke top 3 😀

collage foute bedden

Over smaak valt niet te twisten…
Voor ons eindresultaat is het nog even wachten… Ik laat het jullie zeker zien als het af is!