Ons kleinste kamertje was al een hele tijd toe aan een opknapbeurt… De saaie grijze muren konden wel wat meer pit gebruiken vond ik. Het “wc-projectje” stond al enkele maanden (of was het nu jaren… 😉 ) op mijn todolijstje. Dus Tom was al lang blij dat ik eraan begon… Het maakte voor hem niet uit wat ik er precies mee deed, het was tenslotte maar een wc …

Dat had hij beter niet gezegd 😉 Ik heb me eens helemaal uitgeleefd, waardoor het nogal… fel is geworden!
Voor de gele muur liet ik me inspireren door Anki van Zilverblauw, zij toverde haar oude trap om in een neongeel exemplaar. Ik vond het resultaat zo geweldig dat ik ook droomde van een geel accent in huis.

De muurstickers vond ik bij Colora, ze zijn door Katrien van Wonderwalls ontworpen. Wat Katrien kan met muren, is buitengewoon. Ze maakt van de meest saaie muren een vrolijk exemplaar waar de kleuren van afspatten! Voor een originele muurschildering van haar hand hebben wij helaas geen budget. Maar deze muurstickers zijn een leuk alternatief 🙂

Het idee zat dus al een tijdje in mijn hoofd… Nu die uitwerking nog… Vorige week raapte ik mijn moed bij elkaar en begon eraan. Het leuke aan een wc schilderen is dat het niet lang duurt en je dus snel resultaat hebt, echt iets voor mij!

Buiten de verf en de muurstickers kocht ik eigenlijk niks nieuws… De Flow kalender hing ik netjes terug naast onze wc-rol. Zo begin ik elke dag met een Flow-wijsheid en dat is wel fijn.

En naast de functionele attributen had ik toch ook nog ruimte voor een klein beetje decoratie. Ik verzamelde mijn kleinste en leukste boekjes uit onze boekenkast en gaf ze een nieuw plekje op onze toilet.

Ook had ik nog een restje gele verf dat ik niet wilde laten verloren gaan. Ik nam ons schoenenbankje ermee onder handen. Eerst gaf ik het een witte basiskleur en dan maakte ik er met tape de strepen op. Het schoenenbankje komt in onze veranda (naast de wc). Het is wel leuk om het geel daar te zien terugkomen.