Wenskaarten… Je kan ze nooit genoeg in huis hebben!

Want elk weekend is er wel een reden om ze te gebruiken bij één of ander feestje (lees: babyborrel, trouw, verjaardag, …) Al te vaak gebeurt het dan dat ik in paniek op zoek moet naar een geschikt wenskaartje…

Maar dankzij Withloov is dat nu verleden tijd! Zij spelen handig in op dit probleem met hun Four seasons-abonnement. Vier keer per jaar ontvang je zeven kaarten (+ enveloppen). De thema’s van de kaarten worden telkens uitgekozen aan de hand van de feestdagen die volgen in de komende drie maanden.

Zo heb je altijd wel een kaartje in huis dat kan dienen en is dat weer een zorg minder!

Ben je, net als ik, een warhoofd en lijkt dit abonnement je wel handig?
Dan heb ik goed nieuws!

Ik mag van Withloov namelijk een abonnementje weggeven aan één van mijn lezers!

Wat moet je doen?

  1. Like Withloov en Vanillemeisjes op Facebook en/of Instagram
  2. Tag in een reactie op Facebook of Instagram een vriend(in) die dit ook wel leuk zou vinden
  3. Delen = kansen verdubbelen!

Meedoen kan tot en met zondag 29 oktober en op maandag 30 oktober maak ik de winnaar bekend!