Omdat ik zwanger ben van onze derde ukkepuk en wel wat inspiratie kan gebruiken voor de nieuwe babykamer, start ik met een nieuwe rubriek: ‘op bezoek’!
Ik ga telkens op bezoek bij een andere mama om even te loeren in de babykamer en leuke ideetjes op te doen. Mijn eerste slachtoffer is Lize, een lief en schattig meisje met een wondermooie kamer die ik graag aan jullie toon!

De basiskleur van dit kamertje is wit, waardoor de kamer vanzelf rust uitstraalt. Wel is er één accentmuur in oudroze en één muur in een vrolijk retrobehang met vogeltjes. Dit zorgt voor een speels effect. Tegen de behangmuur is een gezellig voorleeshoekje gecreërt, simpelweg door een oude matras met mooie dekens en kussentjes.

Het konijnenleeslampje zorgt voor extra gezelligheid en ook in het bed van Lize zijn er heel wat mooie knuffels te vinden. Boven haar bed zweven twee wolkjes, met daarin een Sonny Angel die de wacht houdt 😉

Hieronder nog een klein overzichtje waar de mama van Lize al deze mooie spullen vond:

Lightbox en Sonny Angel: Beans & Dreams
Lichtjesslinger en wolkjes: Hema
Konijnenlampje: Paradisio
Behangpapier en verf: Colora
Kast, schapenvel, hanglamp en roze kussentje: Ikea
Groene en zwarte kussentjes: Verberckmoes
Vlagjes: zelf gemaakt

Heb jij ook een leuke babykamer waar je best wel fier op bent? Stuur me dan een berichtje en wie weet kom ik ook bij jou eens op bezoek 😉