Vandaag ben ik te gast bij César. Als een echt meneertje geeft hij me een rondleiding in zijn kamer. Het is een gezellige dierenkamer vol creatieve uitspattingen! De mama van César koos er bewust voor om neutrale kleuren te gebruiken omdat een babykamer volgens haar vooral rust moet uitstralen. Grijs, turquoise en wit zijn de hoofdkleuren. De meubeltjes en decoratie werden afgestemd op het thema en de kleuren.

Toen de mama van César zwanger was, haalde ze veel inspiratie online, vooral op Pinterest en Etsy. Daar zag ze leuke schilderijtjes van dieren. Daarom besloot ze een dierenthema uit te werken voor de  babykamer en maakte ze zelf de mooie schilderijtjes op canvas.

De kamer van César is volledig gepersonaliseerd. Overal kom je zijn naam tegen: de kapstok, de deur, een houten naamtreintje en zelfs een mooi portret siert de kamer.

César is gek op boeken. Elke avond neemt hij een boek en kruipt bij mama op schoot. Nu is hij nog iets te klein voor echte verhaaltjes en houdt hij vooral van doe- en voelboekjes.

Benieuwd waar al deze mooie spullen vandaan komen?
De mama van César kocht veel op De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas. Ze bezoekt de beurs regelmatig en komt zelden met lege handen thuis. Verder is ze fan van Little Moustache en June and Julian. Ook bestelt ze regelmatig iets op Cos i said so, dat is een nieuw Belgisch kledingmerk uit Antwerpen met superleuke teksten.

Bedankt voor de rondleiding, César! Nu heb ik weer wat inspiratie verzameld voor onze nieuwe babykamer 😉