Vandaag ben ik te gast bij Theo, het vrolijke zoontje van Ellen en Michiel. Hij wordt ondertussen bijna één jaar en is best fier op z’n kamertje!

De kamer van Theo heeft een houten vloer, die straalt vanzelf warmte uit. De muur kreeg een lichte maar toch frisse kleur en de posters zorgen voor leuke kleuraccenten. De muur waar hij tegen slaapt is daardoor iets drukker maar de andere muren zijn behoorlijk sober zodat hij vooral rust kent in zijn bed.

Ellen en Michiel kozen er bewust voor om niet te veel nieuwe spullen te kopen voor zijn kamer. Liever geven ze tweedehandsspullen een nieuw leven. Ze geloven dat je met een tikkeltje creativiteit minstens een even leuke én unieke kamer kan inrichten, die daarbovenop ook veel minder kost 😉

Zo heeft Ellen haar eigen babybedje gerecupereerd voor haar zoontje. Het verzorgingskastje vond ze in de kringwinkel en schilderde ze toen ze zes maanden zwanger was. Ook op de Retrodag vond ze heel wat origineel speelgoed dat een plaatsje kreeg op de kamer van Theo.

Het meest trots is Ellen op het nachtkastje en de schommelstoel. Die werden eigenhandig door Michiel gemaakt. Hij maakte trouwens ook een cosleeper, waar Theo de eerste maanden in sliep op hun slaapkamer.

Als Ellen en Michiel dan toch iets nieuws kopen, doen ze dat graag bij Wolf en Wolkje. Daar lag ook een deel van hun geboortelijst.

Ellen houdt ervan om zelf dingen te naaien voor Theo. Deze slinger is daar een mooi voorbeeld van. Ondertussen heeft ze ook een eigen webshop, Pimpernelle, waar ze unieke fopspeenkoordjes en haarlinten verkoopt.