De lente is al over halfweg en lijken we soms wel gewoon over te slaan. Hoog tijd dus om te beginnen fantaseren over die zomer!

Toen de zon dan toch eens kwam piepen en ik de kinderen iets zomers wou aantrekken, moest ik weeral vaststellen dat heel wat van hun zomerkleren van vorig jaar hopeloos te klein zijn…

Dat gaf moeder Tine weer een excuus om online te gaan shoppen 😉 Drie kinderen een nieuwe zomergarderobe geven, kost geld… Maar gelukkig zijn er ook budgetvriendelijke webshops waar ik mijn goesting wel vind, zoals TAO!

Nu die zomerkleerkasten weer zijn aangevuld, kunnen we beginnen dromen van vakantie. En dat brengt me bij het heerlijke boek van Lies!
In “Ik ga op reis en ik neem mee… de kinderen!” geeft Lies handige tips & tricks voor een geslaagde gezinsvakantie.

Lies is een echte globetrotter die er niet voor terugdeinst om met haar gezin (vier kleine kindjes inclusief) de wereld te ontdekken. Ik leerde Lies enkele jaren geleden kennen dankzij het bloggen en we proberen af en toe eens af te spreken om gezellig bij te kletsen. Ik vind het fantastisch om te luisteren naar haar reisverhalen en bewonder haar reisdrang.
Haar boek is een echte aanrader voor jonge ouders die het voelen kriebelen om met hun kroost de wijde wereld in te trekken!

Tom en ik hebben nog niet zo veel en ver gereisd met onze kinderen. Wij voelen die behoefte veel minder om hen mee te nemen naar de andere kant van de wereld. Dit jaar kiezen wij voor een vakantie in eigen land. Maar ook dan kan dit boek van pas komen! Er staan bijvoorbeeld heel wat leuke spelletjes en knutseltips in die je natuurlijk ook in België kan gebruiken 😉

Het boek is trouwens te koop bij Mamabaas en met de code MBVANILLEMEISJES krijg je er nog 15 % korting bovenop!