collage sint 1

Het is zover: 5 december, pakjesavond!
We zetten onze schoen, vullen hem met wortels en suiker voor het paard en dansen op vrolijke Sinterlaasliedjes (ondertussen speelt Susan voor paard en eet de wortels op). En dan is HET moment daar: de tut krijgt een strikje en wordt plechtig bij de schoen gelegd…

En tegen alle verwachtingen in gaat Lola superflink naar bed. Ze vraagt nog even naar haar tutje maar stelt zichzelf tevreden met de knuffels in haar bed. Goed begonnen is half gewonnen denk ik dan! Ik begin alvast met mijn favoriete bezigheid van het jaar: schoentjes vullen!

collage sint 2

Lola:
– Safari treinspoor van BRIO
– Ovenwantjes van Dille en Kamille
– Prinsessenkroon van Disney
de vintage-puzzel van Fabeltjeskrant

Susan:
– Rode piano van Janod
– Blokkentoren van Flying Tiger

Ondertussen is het hier 21.00… Nog steeds stil in huis… Ik denk dat ik droom!
Ik ga mij heel voorzichtig in de zetel nestelen met een biertje en wat chips en duimen voor de rest van de nacht…

 

Update van de nacht…

2 x uit bed gemoeten, niet voor Lola maar voor Susan, omdat ze haar tut kwijt was… (zij had hem ook beter afgegeven!) Applaus voor Lola!!

DSC02214