Shopmiddag

Omdat Lola volgende week jarig is, nam ik haar gisteren mee voor een gezellige shopmiddag. Nu Lola wat ouder wordt, geniet ze echt van die moederdochter momentjes en zeker als we iets doen zoals de ‘grote mensen’, bijvoorbeeld shoppen 😉

Pand 42

Ik nam haar mee naar Pand 42, onze favoriete kinderwinkel in Sint-Niklaas. Pand 42 verhuisde onlangs naar de Stationsstraat en hun nieuwe winkel is echt top! Joke en Evelyne maakten er een gezellige, kindvriendelijke winkel van waar je met plezier even halt houdt.
Hun aanbod is nu veel groter geworden. Je vindt er naast kinderkleding ook speelgoed, juweeltjes, boeken én een uitgebreide babycollectie.

Toen Lola binnenkwam, viel haar oog direct op de oorbellen. Want voor haar zesde verjaardag krijgt ze ein-de-lijk gaatjes in haar oren (ze vraagt daar al naar van toen ze twee jaar oud was…). Ook het ballenbad middenin de winkel sprak haar meteen aan. Jammer genoeg was ze al iets te groot om er echt in te kruipen, maar de kinderhoek had nog wel meer verrassingen… Ze vond het dus helemaal niet erg dat mama nog even rondkeek 😉

Nieuwtje

Vanillemeisjes en Pand 42 slaan de handen in elkaar!
Met enige fierheid mag ik mezelf nu ambassadeur van Pand 42 noemen. Je zal hier dus regelmatig nieuwe dingen uit de winkel zien verschijnen 😉
Om dit leuke nieuws te vieren, hebben we een verrassing voor jullie! Tijdens de maanden oktober en november kan je dankzij Vanillemeisjes shoppen met een korting van 10%!
Het enige wat je hoeft te doen is het wachtwoord ‘Vanillemeisjes’ vermelden aan de kassa van de winkel. Ook op de webshop kan je deze kortingscode gebruiken.

De Bonte Fabriek

Joke en Evelyne organiseren dit weekend ook de Bonte Fabriek, een bruisende weekendmarkt in Sint-Niklaas. Je vindt er 70 (web)winkels met een gevarieerd aanbod van hippe kleding, juwelen, design en speelgoed. Neem gerust je kroost mee want er is een mooie fotostudio en een heuse kinderhoek (onder begeleiding!).
En… ga zeker eens langs bij Pand 42, want ook daar krijg je 10% met codewoord ‘Vanillemeisjes’ 😉

Tot dan!?