Dit weekend was het feest want Pim werd twee jaar!
Ik vind het (tot hiertoe) de meest pittige leeftijd… Hij test voortdurend onze grenzen af en haalt met momenten het bloed vanonder onze nagels….

Maar tegelijk is het ook een hele leuke leeftijd. Zijn taalontwikkeling gaat als een sneltrein en dat zorgt voor hilarische momenten!

Daarom maak ik hier even een lijstje van vijf dingen die ik niet wil vergeten:

  • Pim heeft mijn echte naam ontdekt… Hij vindt het erg leuk om me gewoon Tine te noemen i.p.v. mama, omdat hij maar al te goed weet dat ik dat vervelend vind.
  • EÊn van de eerste zinnetjes die hij hier bijna dagelijks zegt wanneer we aan tafel zitten: “Is’t lekker, meisjes?” Waarschijnlijk iets wat Tom en ik wel vaker zeggen, maar het is supergrappig om het uit zijn mond te horen 🙂
  • Telkens ik een rok of kleedje aanheb (dat gebeurt niet zo heel vaak) komt hij naar me toe, wrijft hij over mijn rok/kleedje en noemt hij mij prinses… Smelt!
  • Toen Tom de mooie tractortaart voor zijn neus zette, was hij even in de war… Hij wees ernaar met een afkeurende blik en zei: “Plasticinetaart”. De suikerpasta moest eraf voor hij het opat 😉
  • Pim zegt sommige woorden achterstevoren en dat zorgt vaak voor heel wat hilariteit. Zo zegt hij pik tegen kip, Befe tegen Febe en lachoc tegen chocola!

En natuurlijk deel ik met plezier ook nog wat sfeerbeelden van zijn tractorfeestje, dat was duidelijk een thema naar zijn hart! En hij blij… iedereen blij 🙂

De tractorfeestartikelen lieten we trouwens maken bij Tadaaz. Zowel de uitnodigingen als de traktatiezakjes kwamen goed van pas. De uitnodiging gebruikte ik niet alleen om iedereen uit te nodigen, maar ik pimpte er ook zijn verjaardagskroon mee 😉

Goed nieuws

Heb jij binnenkort ook een feestje gepland? Dan heb ik goed nieuws!
Met de code VANILLE19 krijg je 10% korting bij Tadaaz(*)(*) Geldig bij een minimale bestelwaarde van â‚Ŧ50, op de feest- en communiecollectie. De code is geldig t.e.m. 30/09/2019 en niet combineerbaar met andere acties.