robot

Dat ik de wereld van Piet Hein Eek ontdekte, vertelde ik al eerder. Dit robotachtige mannetje kwamen we er overal tegen: in het restaurant op de servetten en wc en in de shop op t-shirts en posters. Ik nam een servet mee omdat ik het logo zo mooi vond. En misschien kwam dat nog wel eens van pas… 😉

collage robot

Met het logo van Piet Hein Eek in mijn achterhoofd kwam ik tot een derde #Pintitmakeit project. De robotfoto hierboven inspireerde me om het logo op onze wc-deur te kleven met masking tape. Aangezien ik tape altijd op voorraad heb, kon ik meteen aan de slag en hier zie je het resultaat:

collage wc 2

Op de andere foto’s zie je nog een leuk reuzeprentenboek dat ik ook bij Piet Hein Eek vond. Het fleurt ons kleinste kamertje een beetje op. Een prentenboek als decoratie heeft als voordeel dat je meer dan 20 posters in één hebt, variatie genoeg dus!

Prentenboek: De dieren – Ingela P Arrhenius