WP_20160217_15_47_17_Pro

Ik ging er deze week stiekem vandoor met de strijkparels van Lola. Niet simpel want het is veruit haar meest favoriete speelgoed van het moment. U-ren is ze er zoet mee, en ik maar strijken! ๐Ÿ˜‰ Maar toen ze veilig in bed lag, sloop ik naar haar voorraad en leefde me helemaal uit!

Strijkpareljuweeltjes

Geometrische figuurtjes zijn hot, ook bij juweeltjes. Dit bracht me op het idee om ze zelf te maken met strijkparels. Gewoon ergens een gaatje houden, kettinkje erdoor รฉn klaar! Ik maakte voor mijn dochters een driehoek en zeshoek, maar de mogelijkheden zijn oneindig!
En achteraf gezien, moest ik helemaal niet wachten tot Lola in bed lag… Ze kon gerust zelf haar juweeltjes ontwerpen!

collage strijkparels

Toen ik op Pinterest aan het rondneuzen was, kwam ik wel meer leuke strijkparel-ideetjes tegen! Deze mag je binnenkort ook wel eens verwachten:

collage strijkparels 2

#1 Drink cover
Ideaal om in de zomer je drankjes te beschermen voor ongedierte!

#2 Ice cream
Kleurrijke ijsjes, leuk om sleutelhangers van te maken!

#3 Bowl
Kommetjes kan je nooit genoeg hebben ๐Ÿ˜‰