InstagramCapture_67d1b524-19d4-4f96-8d26-f23515a69eca

Verloren maandag

De eerste maandag na Driekoningen worden er in onze streek worstenbroodjes gegeten. Ook in de leraarskamer deden we mee met deze leuke traditie. En ik vond dat niet erg 😉

collage nijntje

Pinitmakeit #2 

We zijn hier thuis allemaal zot van Nijntje, dus ging ik op Pinterest zoeken naar een leuk sjabloon om een Nijntjes t-shirt te maken. De inspiratie vond ik er, en na wat aanpassingen van Tom had ik ook een mooi sjabloon. Printen, knippen, strijken en… klaar! Lola was heel tevreden met het resultaat!

InstagramCapture_0f2eae8c-783e-4542-ac8c-0915227f33c6

HĂ© de tablet is okĂ©…

Je mag er misschien niet in overdrijven, maar op tijd en stond die tablet bovenhalen is geen zonde. Het zorgt voor een beetje rust in huis en dat kan wel eens een verademing zijn. Wat ik daar precies mee bedoel, lees je hier.

collage inpakken

Aftellen

Deze week was het echt aftellen naar het weekend, want ik had mooie vooruitzichten! Tom trakteerde me op een mini-citytrip naar Eindhoven. Ik pakte dus zaterdagochtend met veel plezier m’n spullen in om met hem twee dagen te relaxen en vooral te genieten van elkaar. Want zo’n tripje met z’n twee, was ondertussen al meer dan een jaar geleden.

collage eindhoven

Eindhoven

Hier al vier sfeerbeeldjes van ons uitje naar Eindhoven. We sliepen in een supergezellige b&b, dronken koffie in de stadsbranderij en bier bij Van Moll. We brachten ook nog een souvenirtje mee naar huis. Meer details en foto’s volgen deze week in een uitgebreid verslag. Maar nu kruip ik in mijn luie zetel om na te genieten 🙂

Fijne zondagavond!