Speculaaskoekjes

Vorig weekend dook ik met mijn meisjes de keuken in om kerstkoekjes te bakken die nog ruiken naar Sinterklaas: speculaaskoekjes! Omdat onze voorraadkast nog uitpuilt van de zoetigheden van de goedheiligman, besloten we om een groot deel van onze koekjes weg te geven. Oma Miek kreeg een doosje en ook onze buurvrouw werd in de watten gelegd!

  

Veilig de straat op

In de winter is het van levensbelang om veilig (lees: zichtbaar) de straat op te gaan. Gaat jouw kind ook fluo naar school? Neem er dan een foto van! Want zo maak je kans op deze mooie fiets! Meer info over de wedstrijd, vind je hier.

Kerstkaartjes… check!

Twee weken geleden maakte ik enkele ontwerpen voor onze kerstkaartjes. Ik vroeg jullie toen om mij te helpen kiezen. Jullie reageerden massaal, maar dat maakte het er niet makkelijker op voor mij 🙂 Daarom liet ik ze maar alledrie printen!

Chillen

Een luie zaterdag met twee meisjes voor de buis. De ene gezellig in de zetel en de ander… tja op haar manier 🙂

16 weken

16 weken: de baby is zo groot als … een avocado!
Vrijdag mocht ik nog eens op controle bij de gynaecoloog. Met de baby gaat alles super! We weten ook het geslacht, maar proberen het nog geheim te houden 😉
Jammer genoeg heb ik ook al een tijdje pijn, de gynaecoloog vertelde dat het bekkeninstabiliteit is. Omdat het nog zo vroeg is in de zwangerschap, moet ik nu verplicht rusten. Niet echt iets voor mij, een hele dag in de zetel liggen. Maar ik ga toch proberen haar raad op te volgen, zo kan ik na nieuwjaar hopelijk weer aan het werk.