IMG_20160614_195016

Toen ik vorige week samen met café crème de winactie lanceerde, schrok ik wel even. Mijn facebookpagina ontplofte en de grafiekjes van mijn website gingen de hoogte in! Leuk om te zien dat zoveel jeugdbewegingen deelnamen aan onze ijsjesactie! Tot gisteren konden jeugdbewegingen hun kans wagen om deze mooie foodtruck vol ijsjes op bezoek te krijgen deze zomer. Meer dan 2000 mensen hebben uiteindelijk deelgenomen.

Jammer genoeg kunnen we maar één jeugdbeweging trakteren, zo gaat dat nu eenmaal bij wedstrijden… Toch wil ik iedereen graag bedanken voor zijn deelname en veel plezier wensen op kamp!

Ook wij vertrekken binnenkort op chirokamp als kookouder. Wil je onze avonturen van dichtbij volgen? Hou dan zeker mijn blog in de gaten 😉

Dan rest er mij nu nog één ding… En dat is stoppen met rond de pot draaien en zeggen wie de winnaar is!

De 100 ijsjes gaan naar …

Daniëlle Delange
van Chiro Elckerlyc ‘Sint-Baafs-Vijve’

Proficiat, Daniëlle!
Wij nemen contact met jou op om verder af te spreken!

Al een geluk dat ik samen ben met een IT’er 😉
Hij lijstte alle deelnemers voor me op en zo kon ik heel eenvoudig een winnaar loten. Hier een screenshot:
winnaar ijsjes