InstagramCapture_aaae29ae-789c-45d5-9a8c-f8aac9007f8b

Wat als… Het regent op vakantie…
Als je in België blijft, is die kans zelfs redelijk groot.

Wij hadden het ook aan ons been in de Ardennen.
’s Ochtends stond de markt van Hotton op ons programma. We besloten ons niets aan te trekken van het regenweer en deden onze regenjasjes aan om toch naar de markt te gaan. Helaas stond er, door het hondenweer, een beperkt aantal marktkramers  en waren we snel rond.

Dus besloten we de winkelstraat  van Hotton te verkennen. Ook dat was niet veel soeps. Maar toen ontdekten we de leuke kinderwinkel: Le paradis des petits. Ze hadden er een ruim assortiment aan houten speelgoed. Onze meisjes mochten elk één ding kiezen.

Lola koos voor het magische bord van Janod. Een handig openklapbaar kistje met maar liefst 4 borden: een krijtbord, magneetbord, stiftbord en magisch bord met toverpen.

Susan koos voor de magnetische vrachtwagen voor autotransport van Melissa & Doug. Een lekker stoer autopakket waar je aan de hand van de magneetjes de auto’s op de vrachtwagen kan hijsen.

collage hout

Na de middagdutjes duffelden we ons nog eens goed in voor een natte boswandeling. Om onszelf daarna te verwennen met heerlijke pannenkoeken 😉 Ten slotte mochten de meisjes nog kijken naar ‘De Kleine Zeemeermin’.

Zo werd die druilerige regendag toch nog best gezellig!

collage regendan