collage-bent-2

Morgen komt de Sint eindelijk aan in Temse! En dat betekent… schoentjes zetten! Wekenlang zijn de meisjes al bezig met hun verlanglijstjes. En zondag kunnen ze dan eindelijk hun schoentje zetten om de brief aan de Sint te geven.

Voor Susan wordt het een bijzondere Sint dit jaar, want ze gaat haar tutje afgeven! Twee jaar geleden deed Lola dat ook. Het was toen bang afwachten maar ze deed het voorbeeldig! Ik verzamelde toen ook enkele tips om het afscheid van de tut vlot te laten verlopen. Ik hoop dat het afscheid bij Susan even goed gaat als bij Lola… Maar om eerlijk te zijn, hou ik mijn hart een beetje vast…

De schattige herfstschoentjes op de foto vond ik bij Bent, een leuke webshop vol mooie kinderschoenen! Alleen al van de doos werden we vrolijk, maar ook de inhoud maakte ons blij! De schoentjes werden vergezeld door twee lolly’s én enkele leuke postkaarten!